Kotor: Policija pronašla vozilo koje je koristio Stanović
Bili u emotivnoj vezi

Traži se zbog ubistva Ukrajinke

Kotor: Policija pronašla vozilo koje je koristio Stanović

Policija je u kotorskom naselju Mirac pronašla sakriven automobil koji je navodno koristio Arsenije Stanović (22), rečeno je “Vijestima" nezvanično iz te institucije.

“Pronađen je automobil koji je Stanović 11. maja posudio u Podgorici, i njim se odvezao do Kotora. Izuzeti su tragovi iz tog automobila, koji će biti vještačeni u Forenzičkom centru”, rekao je sagovornik Vijesti.

Kotoranina policija traži zbog ubistva ukrajinske državljanke Anastazije Lašmanove (30).

Sin smijenjenog šefa Ispostave granične policije Aerodroma Tivat, Zorana Stanovića, nije zvanično osumnjičen za ubistvo bivše djevojke. Policija za njim traga od 13. maja, dva dana nakon što je u stanu u Dobroti pronađeno beživotno tijelo Lašmanove.

Stanović se juče nije predao tužilaštvu, ali je inspektorima podgoričke policije izjavu dao njegov otac Zoran u svojstvu građanina.

“On je dobio poziv u svojstvu građanina od strane kriminalističke policije na neke okolnosti koje uopšte nijesu bitne za sami slučaj, prosto pozvan je kao roditelj i da da neka pojašnjenja”, kazao je njegov pravni zastupnik Zoran Piperović.

Nakon saslušanja u Centru bezbjednosti Podgorica, Stanović je napustio zgradu policije.

Pravni zastupnik Stanovića, advokat Piperović, kazao je juče da će se Arsenije predati kada ga porodica pronađe.

“Nije se predao.To će uraditi onog trenutka kada ga porodica, kako su mi kazali, pronađe uz pomoć prijatelja i rođaka. Ja sam u kontaktu sa porodicom i onog trenutka kada ga budu našli, ako ga budu našli, kontaktiraće me”, objasnio je advokat.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.