Užas: Silovao četrnaestogodišnju pastorku ometenu u razvoju
Ilustracija

Užas: Silovao četrnaestogodišnju pastorku ometenu u razvoju

Novica B. (56) iz Smedereva uhapšen je pod sumnjom da je silovao četrnaestogodišnju ćerku svoje nevjenčane supruge, djevojčicu koja je ometena u razvoju! Nakon zločina, pastorki je prijetio smrću ukoliko otkrije šta joj je uradio.

Seksualno iživljavanje dogodilo se, kako saznaju Novosti još prije mjesec dana, a prijavljeno je policiji tek 12. maja. Novica B. živi nekoliko mjeseci u vanbračnoj zajednici sa majkom maloljetne djevojčice, dok je dijete kod bake i povremeno im dolazi u posjetu. To je Novica B. iskoristio i kada su jednom prilikom ostali sami u kući on ju je silovao.

- Zaprijetio je djetetu da ne smije nikome da kaže šta se dogodilo, ili će, u suprotnom, ubiti i nju i njenu majku - rekao je za Novosti izvor blizak istrazi. 

- Djevojčica se, ipak, povjerila majci posle izvjesnog vremena, a potom su obije otišle i prijavile silovanje.

Navodno, ona je detaljno ispričala šta joj se dogodilo. Upućena je na ginekološki pregled kojim je ustanovljeno da nije nevina, ali i da nema povreda genitalnih organa. Ljekar, navodno, nije mogao ni precizno da se izjasni kada je nastala defloracija.

Ono što daje posebnu dozu surovosti ovome je činjenica da je riječ o detetu sa smetnjama u razvoju i koje pohađa i specijalnu školu. Kako nezvanično saznaju Novosti, i majka ima izvjesne zdravstvene smetnje, i oštećen sluh.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.