Demokrate Rožaje: Stvorićemo uslove za razvoj sporta

Demokrate Rožaje: Stvorićemo uslove za razvoj sporta

Rožaje, kao i svaki drugi grad, treba da stvara uslove za razvoj sporta i da podstiče mlade generacije da se bave sportom, jer sport nije ništa drugo do jedan zdrav način odrastanja, od čega društvo može imati samo korist, poručeno je iz Demokratske Crne Gore.

"Kao što vrtića i škola nikada ne može biti previše, tako je sa sportskim terenima i igralištima. Upravo zato, Demokrate će, nakon pobjede na izborima, predano raditi na obnovi i izgradnji sportske infrastrukture. Jedan od projekat odnosi se na obnovu terena u okviru OŠ "25. MAJ". Cijelo igralište u okviru Osnovne škole nalazi se u veoma lošem stanju. Međutim, ono što šalje posebno ružnu sliku jeste zapušten fudbalski teren. Podloga sa vještačkom travom gotovo da i ne postoji. Nemar lokalne samouprave doveo je do toga da je danas polomljena zaštitna ograda oko terena. Osim toga, počupane su mreže sa golova i uništena rasvjeta. Ono što je vidno jeste da drenaža nikada nije kvalitetno odrađena, što za posljedicu ima konstantno natapanje terena", navodi se u saopštenju. 

Ovakva slika nekada najbitnijeg rekreacionog prostora u Rožajama je neprihvatljiva, poručuju Demokrate. 

"Zato će Demokrate, vođene željom da našim najmlađima pružimo najbolje uslove, na ovom lokalitetu izgraditi balon, koji će omogućiti da se sportske aktivnosti realizuju i tokom zimskog perioda. Pored toga, postavićemo vještačku travu kao podlogu. U okviru ovog kompleksa balona, izgradićemo svlačionice, ali i kafe restoran. Politika Demokrata jeste ulaganje u obrazovanje, u djecu, u budućnost. Zato dođi kući, jer imamo plan za moderan grad", dodaje se u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.