Djevojčica u vrtiću pronašla kokain u rancu druga
ilustracija

Mislila da je šećer

Djevojčica u vrtiću pronašla kokain u rancu druga

Šestogodišnja djevojčica je u vrtiću u Filadelfiji pronašla paket kokaina u rancu druga iz grupe, saopštile su vlasti.

Policija je ispitala djevojčicu, koja je juče pronašla kokain i misleći da se radi o šećeru stavila paket u usta. Počela je da ga žvaće ali ga nije probila zubima.

Vaspitač ju je ugledao s paketom i oduzeo ga, sumnjajući da je riječ o drogi. Škola je potom obavijestila vlasti.

Tu djevojčicu, kao i dijete u čijem rancu je bila droga, pregledala je školska medicinska sestra i utvrđeno je da nijesu unijeli kokain u organizam. Zvaničnici su pretražili torbe druge djece u vrtiću i nijesu pronašli ništa.

Ne zna se kako je kokain završio u rancu, a policija ne vjeruje da je dijete drogu donijelo od kuće.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.