Nejmar: Ovo Svjetsko prvenstvo mora biti moje
Nejmar

Nejmar: Ovo Svjetsko prvenstvo mora biti moje

Brazilac Nejmar da Silva osjeća da će predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji proteći u njegovom znaku.

Napadač Pari Sen Žermena uvjeren je da može da odvede Brazil do titule prvaka svijeta, samo da u potpunosti bude spreman.

"Mundijal je najveće takmičenje na svijetu, želim da igram tamo i budem šampion. Svjetsko prvenstvo mora da bude moje. Najveći užitak mi je da budem na terenu", rekao je Nejmar za "Desimpedidos". 

Nejmar, koji zbog povrede nije igrao od februara, ističe da se polako oporavlja. 

"Počeo sam da treniram sa loptom, osjećam se dobro. Naravno da i dalje postoji strah, idem polako", kaže zvijezda PSŽ. 

Pored Nejmara, najveće zvijrzde "Selesaa" su Roberto Firmino, Daglas Košta, Gabrijel Žezus, Felipe Kutinjo, Fernandinjo, Kazemiro, Tijago Silva, Marselo... 

Rivali Brazilu i Srbiji u Grupi E na SP biće Švajcarska i Kostarika. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.