Uran u Biku donosi velike promjene, pripremite se
Foto: Ilustracija

Astrologija

Uran u Biku donosi velike promjene, pripremite se

Nakon punih 75 godina, Uran se opet vraća u znak Bika. Bez obzira na vaš znak, potrebno je da se držite promjena koje su pred vama.

Uran u Biku donosi promjene u nekim sferama koje su sastavni dio svačijeg života. Kako znak Bika predstavlja samu planetu Zemlju, tlo i zemljinu koru, nailazi period koji može donijeti zemljotrese i stvarne tektonske promjene koje mogu znatno uticati na neke djelove zemljine kugle. S obzirom da je i slavni naučnik Nikola Tesla imao Urana u Biku, ovaj period može donijeti neka revolucionarna rješenja i pronalaske vezane za korišćenje prirodnih resursa za proizvodnju električne energije. 

Ovan

Očekujte promjene u vašim finansijama. Došlo je do prekida i finansijsko oslobađanje je moguće. Pratite svoj jedinstveni instinkt prilikom zarađivanja novca. Preporučuju se digitalni poduhvati. 

Bik

Vaš cio život je za promjenu. Sa Uranom u vašem znaku, to je neizbježno, zato pogledajte gdje je najpotrebnije i mijenjajte se. Radite stvari na svoj način koliko god da možete. 

Blizanci

Promjena dolazi u vašem duhovnom životu. Nemate duhovnu kost u svom tijelu? To bi sada moglo da se promijeni. Očekujte evoluciju, probudićete se iz dugog sna. 

Rak

Vaši društveni krugovi će se masovno promijeniti. Očekujte i više prijatelja na društvenim mrežama. Osigurajte da vaši lični i profesionalni ciljevi podstiču nezavisnost. 

devojkasacvecem139739934832950

ilustracija

Lav

Sve velike, nepredvidive promjene će se odnositi na posao. Za neke Lavove, slijedi potpuna promjena karijere. Sada možete da dobijete posao kakav vaša duša želi. Vaše ambicije se razvijaju. 

Djevica

Predviđeni su neočekivani i dugotrajni izleti u prirodi, a i velike promjene u vašoj životnoj filozofiji. Dozvolite sebi da iskusite nove kulture. Promijenite svoju filozofsku rutinu. 

Vaga

Budite otvoreni za nove i uzbudljive događaje u vašem seksualnom životu. Probajte nešto drugačije sa svojom voljenom osobom, ili pronađite novu osobu! Saznajte ko ste zaista. Tražite finansijski uspjeh u digitalnom biznisu. 

ljubavpar

ilustracija

Škorpija

Uran će najviše uticati na vaš ljubavni život, tako da su vam predviđene velike promjene u najmanje jednom vrlo važnom odnosu. Budite pravi u svim vašim odnosima. Najviše od svega, pokušajte da živite i pustite druge da živite. 

Strijelac

Očekujte promjene u vašim svakodnevnim aktivnosima, a to je ono što vam treba i što već godinama priželjkujete. Budite svoji u poslu koji radite i dajte svom blagostanju podsticaj. 

Jarac

Promjene u vašem životu se odnose na ljubav, kreativnost i djecu. Ako ste umjetnicki tip, dajte sebi slobodu. Biće velikih preokreta i lijepih događaja u vašem ljubavnom životu. 

Vodolija

Očekujute promjene kod kuće i u porodičnim stvarima. Ako želite veliku promjenu života, ona je sada moguća. Učinite svoj dom simbolom onoga što ste vi. Moguće su neočekivane selidbe. 

Ribe

Velike promjene dolaze u načinu na koji mislite i na koji se izražavate. Iznenada imate hrabrost da budete sami! Držite otvoren um i vaše ideje će se razvijati. Dozvolite sebi da razmišljate na drugačiji način. 

Izvor: Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.