Vuković: Nastavićemo da unapređujemo stanje komunalne i infrastrukture u gradu
Ivan Vuković

Vuković: Nastavićemo da unapređujemo stanje komunalne i infrastrukture u gradu

Nosilac liste „Za dobro građana Podgorice. Pobjednički. DPS – Milo Đukanović“ Ivan Vuković sa Časlavom Vešovićem i Predragom Boškovićem govorio je na tribini sa građanima naselja Konik, na kojoj su predstavili program liste i plan za razvoj Podgorice.

Nosilac liste DPS-a Ivan Vuković  kazao je da osnovna ideja vodilja liste DPS-a ostaje ravnomjeran razvoj svih djelova Podgorice – i centra grada, i prigradskih naselja i gradske periferije.

„Stoga ćemo nastaviti da unapređujemo stanje komunalne i infrastrukture u gradu, osim širenja mreže fekalne kanalizacije, izgradnje novih i proširenje postojećih ulica u bulevara“, kazao je Vujanović.

On je najavio i izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda, i izgradnju jugozapadne obilaznice oko Podgorice, ali i izgradnju novih sadržaja – nacionalni stadion i akva parka, upravo u ovom dijelu grada.

Aktuelni zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović podsjetio je na projekte koje je Glavni grad u proteklom periodu realizovao na Koniku i Starom Aerodromu, i na taj način potpuno izmjenili izgled grada na ovom području i poboljašali život građana.

Govoreći o značaju zajedništva koje karakteriše cjelokupnu Crnu Goru, Predrag Bošković je istakao da su prave vrijednosti Crne Gore koje baštini naša partija i stanovništvo Konika i Starog Aerodroma multivjerski i multinacionalni sklad, i da su upravo zbog toga za ponos i najveće bogatstvo DPS-a i naših koalicija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.