Agović učestvovao na konferenciji turizma i investicija
Samedin Agović

Agović učestvovao na konferenciji turizma i investicija

Agović Samedin Savjetnik za turizam u Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje, na lični poziv Gradonačelnika Banja Luke, učestvovao je na dvodnevnoj Međunarodnoj konferencija turizma i investicija Banja Luka 2018, koja je održana u Kulturnom centru Banski dvor proteklog vikenda.

Konferencija je okupila više od 150 učesnika iz 50 zemalja regiona i inostranstva.

Učesnici konferencije su imali priliku da predstave svoja iskustva i izazove u navedenoj oblasti, da se povežu sa svim interesnim stranama iz oblasti turizma i da upoznaju mogućnosti za investiranje.

"Grad na Vrbasu je bio domaćin vodećeg događaja za edukaciju i umrežavanje u industriji turizma. Sa aktulenom digitalnom revolucijom, ova industrija se konstatno mijenja, te upravo je jedan od ciljeva Konferencije dijeljenje znanja, iskustva i primjera dobre prakse, kao i diskusija o novim idejama i trendovima", kazao je Agović.

Tema konferencije odnosila se na potencijale investicija u oblasti turizma u regionu, brendiranje gradova kao turističkih destinacija i promociju turističke ponude.

Konferenciju su uspješno organizovali Grad Banjaluka i Turistička organizacija grada Banjaluke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.