Sekulić: Dobro građana je središte politike Crnogorske
Sekulić

Sekulić: Dobro građana je središte politike Crnogorske

Predsjednik Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici i kandidat za odbornika u Skupštini Glavnog grada, Danilo Sekulić pozvao je danas građane i građanke Podgorice da na izborima 27. maja zaokruže broj 1 i glasaju za listu “Za dobro građana Podgorice”.

“Dobro građana je srce naše kampanje i središte politike Crnogorske. Crnogorska je i formirana i mnogi od nas su se uključili u politiku kako bismo bolje rješavali zajedničke probleme. Ideja dobra i dobroga života je i mene i druge članove Crnogorske podstakla da se aktivno uključimo u politiku i izbori za odbornike u glavnom gradu su prilika da promovišemo dobro svih nas koji živimo u Podgorici i šire”, istakao je Sekulić.

Sekulić je dodao da odbornici u Skupštini glavnog grada treba da budu i glasniji i vidljiviji. 

“Odbornici su predstavnici građana, oni treba da imaju stalnu inicijativu za rješavanje problema u Podgorici, a mi smatramo da političke partije moraju snažnije da se bave lokalnim temama i u tom domenu traže prostor za predstavljanje građanima”, zaključuje Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.