Tri osobe uhapšene zbog prebijanja Podgoričanina
ilustracija

Tri osobe uhapšene zbog prebijanja Podgoričanina

Z.V. (33) i B.R. (43), dok je I.D. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su 4. maja nanijeli teške tjelesne povrede Podgoričaninu S.C. (35)

4. maja u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici S.C. je napadnut od strane više nepoznatih lica, koji su mu nanijeli teške tjelesne povrede, a nakon čega su se udaljili sa lica mjesta. S.C. je, nakon prijema u Urgentni blok, zadržan na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore, podjsetili su iz policije.

Službenici CB Podgorica su izašli na licu mjesta gdje je izvršen uviđaj o čemu je sačinjen fotoelaborat.

"U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenog obavještenja od oštećenog lica i svjedoka događaja u cilju pronalaska izvršilaca, službenici CB Podgorica su nakon identifikovanja za osumnjičenim licima raspisali potragu.

Službenici CB Podgorica su pronašli i lišili slobode Z.V. (33) i B.R. (43),  dok je I.D. (27) lišen slobode od strane policijskih službenika Sektora granične policije prilikom pokušaja prelaska državne granice na Graničnom prelazu Dobrakovo. Oni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela", stoji u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.