Pljevlja dobijaju ulicu 21. maj
Pljevlja

Pljevlja dobijaju ulicu 21. maj

Crnogorska kulturna mreža je uručila inicijativu predsjedniku Opštine Pljevlja Mirku Đačiću da Pljevlja dobiju ulicu 21. maj. Đačić je prihvatio našu inicijativu i istakao da će lokalna samouprava ovu ideju kroz zakonsku procedure sprovesti u djelo.

Đačić je kazao da je dolaskom na mjesto predsednika opštine pokrenuo organizaciju obilježavanja Dana nezavisnosti i  državnosti na kojima su nastupale regionalne zvijezde , dok je na događajima prisustvovao veliki broj mladih.On je predstavnika naše organizacije upoznao sa projektima za mlade koji su realizovani, i sa onima čija je realizacija u toku - saopšteno je iz CKMa.

Predsjednik te organizacije Aleksandar Damjanović je izrazio zadovoljstvo što će Opština Pljevlja dobiti ulicu koja će nositi naziv najzačajnijeg državnog praznika u novijoj istoriji. Takođe je izrazio poštovanje što je Đačić prepoznao značaj organizacije obilježavanja državnih praznika.,što, kako je dodao, u prethodnom period nije bio slučaj za Pljevlja.

IMG9113

"Damjanović je istakao da je primjer odnosa prema državnim praznicima koje ima Opština Pljevlja dobar primjer koji bi trebalo da slijede i ostale crnogorske opštine. On je izrazio poštovanje prema naporima koje lokalna samouprava ulaže u realizaciju projekata za mlade, i sugerisao da se u narednom periodu nastavi sa ulaganjem u sportsku infrastukturu kako bi u Pljevljima stasali neki novi Damir Čakar ili braća Peruničić", saopštila je CKM.

Zajednički konstatovano da je veoma važno premanentno raditi da na jačanju tekovina 21. maja, naročito kod mladih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.