Miloš Vračar iz Budućnosti pobjednik biciklističke trke Tri pazara

Miloš Vračar iz Budućnosti pobjednik biciklističke trke Tri pazara

Miloš Vračar, 18-godišnji takmičar podgoričke “Budućnosti” pobjednik je danas održane biciklističke trke koja se od Virpazara, preko Rijeke Crnojevića vozila do Ljubotinja u ukupnoj duzini od 34 kilometra – nazvana tradicionalnim imenom crnogorska biciklistička trka “Tri pazara”.

Nastupilo je 20 biciklista iz Biciklističkih klubova ,,Njegoš” sa Cetinja, kao i tri podgorička kluba: “Budućnost”, “Džada” i ,,MFR-Teampo team”.

Na cilju u Ljubotinju redosled je bio slijedeći:

–Miloš Vraćar ,”Budućnost,” 1:07,52

–Danilo Vukčević “Džada”, 1:09,03,

–Demir Mulić ,”MFR-Tempo”, 1:10.05

Organizacija trke bila je odlična za šta priznanja pripadaju popularnom Puritu koji je za pobjednike obezbijedio sportska priznanja i novčane nagrade.

U izjavi za medije pobjednik Trke Miloš Vračar je istakao da su za ovaj njegov uspjeh najzaslužniji njegov trener Nenad Vujović i suvozač – iskusni Pavle Pejić.

Ovom pobjedom i prikazanom formom Vračar se nametnuo PROFI Biciklističkom klubu UCI Team Pljevlja koji će nastupiti na 75 ,”Tour of Albania” 2018. koja će se voziti u pet etapa od 18- 23. maja 2018.

Ako se ova ideja ostvari Vračar će nastupiti sa licencom Biciklističkog kluba “Ciclomont” iz Bijelog Polja koja mu je, uz saglasnost “Budućnosti” izdata 15. januara 2018. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.