Demokrate: DPS nanio više štete Plužinama i CG od bilo koje elementarne nepogode
Demokrate

Demokrate: DPS nanio više štete Plužinama i CG od bilo koje elementarne nepogode

"Da veličanstvena konvencija Demokrata u Plužinama, kojoj je prisustvovao ogroman broj Pivljanki i Pivljana, nije toliko zaboljela organizivanu grupu kriminalaca, po sopstvenom priznanju, ne bi je oni nevještim pisanijama pokušavali minimizirati", navodi se u reagovanju Demokrata na saopštenje OO Plužine Demokratske partije socijalista.

Iz DPS-a Plužine juče su kazali da je lider Demokrata Aleksa Bečić pokušao u Plužinama da plagira i svoju ulogu u SNP-u.

Iz Demokrata kažu da DPS napada one koji nude rješenja.

"U nedostatku argumenata, ali i predosjećajući još jedan ubjedljiv i svima vidljiv poraz u Plužinama, DPS u svom stilu, koji je oslobođen kulture političkog dijaloga, napada one koji nude rješenja. To rade kukavice koje se pojave samo onda kada treba pucati na ženu. To rade oni kojima smeta istina koja pobjeđuje njihovu laž. To rade oni koji tonu u sopstveno blato, pa pokušavaju uvredama zaustaviti ljude koji iskrenošću, poštenjem i znanjem stvaraju bolju budućnost Crne Gore", navodi se u reagovanju Demokrata.

Oni poručuju DPS-u da njihov dalji "politički potop više niko ne može zaustaviti, kao što ne može zaustaviti ni rast najčistije političke ideje u Crnoj Gori".

"Možda vam smeta što pozivamo ljude da se vrate u svoj rodni grad, na svoja ognjišta i kod svojih porodica da privrjeđuju, stvaraju i napreduju. Te iste ljude koje ste vi otjerali vašim privatizacijama, reformama i rješenjima. Možda vam smetaju naša projektna rješenja, naše ideje i program. Toliko je jasno izražena zavist zbog naših rezultata u primorskim opštinama da ne možete da je prikrijete ni u saopštenjima. Smeta vam što nam građanai vjeruju. Što smo pokazali kako se može ako se radi pošteno, iskreno i posvećeno", saopšteno je.

Demokrate dodaju da su "gospoda iz DPS-a predstavnici političkog subjekta prošlosti, koji je nanio više štete Plužinama i Crnoj Gori od bilo koje elementarne nepogode".

"Vi predstavljate partiju čiji šef po riječima bivše poslanice Evropskog parlamenta Doris Pak daje zeleno svijetlo za ubijanje ljudi. Građani Plužina i Crne Gore lako uočavaju razliku i prepoznaju istinu, iskrenost, znanje i moderne ideje. Upravo je to pokazala i konvencija koja vam je očito toliki trn u oku, a sa koje je poslata poruka da će DPS doživjeti novi politički potop, a da će Demokrate biti novi stub lokalne vlasti i pokretač razvoja Plužina", zaključile su Demokrate.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.