DPS Plužine: Bečić pokušao da plagira i svoju ulogu u SNP-u u Plužinama
DPS

DPS Plužine: Bečić pokušao da plagira i svoju ulogu u SNP-u u Plužinama

Građani Plužina su sinoć bili u prilici da prisustvuju jednom od najbizarnijih predizbornih performansa od uspostavljanja višestranačja u Crnoj Gori, satraju u plužinskom odboru DPS-a.

''Naime, Aleksa Bečić, sa grupom saradnika iz SNP-a, pokušao je da u salu u Plužinama "padne s Marsa" i građanima ove opštine ponudi plagijate činjenica o tome da on nikada nije pripadao SNP-u, niti da ga je "pocijepao", niti da se može sjetiti da je upravo taj SNP u poslednjih 30 godina na vlasti u Plužinama koje on danas oplakuje. Srećom, pa su mudri Plužinjani u prvom redu odmah prepoznali i Aleksu i Borisa i Miša, koje pamte još iz zlatnih vremena plužinskog SNP-a, kada su takođe prisustvovali predizbornim konvencijama, ali neki u poslednjim redovima u Sali, a neki oko auta na parkingu'', navedeno je u saopšenju.

Čak su, kako dodaju, i obećanja koja je Bečić sinoć pokušao da plagira u ime svojih saradnika bila izlišna.

''Jer su se Plužinjani na sam pomen imena njegovog saradnika iz Budve (i iz SNP-a) odmah podsjetili na sva "postignuća" koalicija u primorskim opštinama u kojima vrše vlast. I da skratimo, vele oni koji su se sinoć tamo zadesili, da nema te šanse da se danas mogu zakleti čijoj su konvenciji prisustvovali'', zaključeno je u saopšenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.