Građani uvjereni u novu pobjedu DPS-a

Vuković obišao zelenu pijacu

Građani uvjereni u novu pobjedu DPS-a

Nosilac liste „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ Ivan Vuković danas je, u pratnji kandidata za odbornike i aktivista Demokratske partije socijalista, obišao zelenu pijacu „Gintaš“ i razgovarao sa građanima, prodavcima i zakupcima tezgi.

Vukoviću, koji je njihova stalna mušterija, poručili su da su i ovog puta uvjereni u pobjedu koalicije u Glavnom gradu, te da im je drago što se pruža šansa mladim i obrazovanim ljudima.

2

Oni su sa Vukovićem razgovarali i o očekivanjima koja imaju od Glavnog grada i njegove uprave kada je riječ o poboljšanju uslova svakodnevnog života u Podgorici.

61

Kandidati za odbornike liste „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ narednih dana će kroz niz aktivnosti širom Glavnog grada iskoristiti dodatnu priliku da građane upoznaju sa izbornim programom i planovima za dalji razvoj Podgorice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.