DPS Bar: Proširićemo postojeći paket autobuskih linija i na druge krajeve opštine
Foto: DPS Bar

Nastaviće dobru praksu

DPS Bar: Proširićemo postojeći paket autobuskih linija i na druge krajeve opštine

Nova opštinska vlast, nastaviće nakon 27. maja sa svim dobrim praksama koje su ustanovljene u proteklom periodu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Bar.

Istakli su da je jedna od dobrih praksi, po kojoj je Bar nedvosmisleno osoben u okruženju, uvođenje besplatnih linija u gradskom prevozu za penzionere i učenike.

„Ne treba posebno podsjećati od kolikog je značaja ovakav vid socijalne brige za najranjivije društvene kategorije, i koliko ovakva vrsta javnog servisa pogoduje i olakšava život svim penzionerima i učenicima, naročito onima koji dolaze iz udaljenijih krajeva naše opštine“, saopštili su iz DPS-a.

U smislu naglašene odgovornosti prema socijalno ugroženim kategorijama, kako navode, nova opštinska uprava će nastaviti sa dosadašnjom dobrom praksom i proširiti postojeći paket autobuskih linija i na druge krajeve opštine.

„Na taj način, uskoro ćemo biti u prilici da obezbijedimo veću udobnost i bolji kvalitet svakodnevnog života za stanovnike sa kompletne teritorije naše opštine“, zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.