Djevojčice udario autobus na stajalištu
Ilustracija

Na Smederevskom putu

Djevojčice udario autobus na stajalištu

Dvije tinejdžerke teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu na izlazu iz Beograda, kada je autobus GSP na liniji broj 302 sletio sa kolovoza i udario u autobusko stajalište.

Od siline udara, oborena su 3 stuba i teško su povrijeđene dvije tinejdžerke stare 15 godina koje su čekale autobus. 

One su sa povredama glave prevezene u Urgentni centar. Utrvđuje se da li je autobus izletio sa puta zbog greške vozača ili tehničkog problema autobusa. 

Istraga je u toku.

Informer.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.