Kotor: Pronađena mrtva Ukrajinka, ubijena nožem?
Ilustracija

Istraga u toku

Kotor: Pronađena mrtva Ukrajinka, ubijena nožem?

U naselju Dobrota u Kotoru je, u stanu u kojem je boravila, sinoć oko 20,00 časova zatečeno beživotno tijelo državljanke Ukrajine A.L., saopštila je policija.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su odmah po prijavi došli na lice mjesta i obezbijedili ga. U toku je uviđaj na licu mjesta kojim rukovodi nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prema pisanju Pobjede sve ukazuje da je Anastasija Lašmanova ubijena nožem. Da je došlo do surovog zliočina inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavijestila da sumnja da joj se nešto dogodilo. Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala.

Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na tijelu je imala više ubodnih rana. Po stanu su bili tragovi krvi.

Kako nezvanično saznaje Pobjeda, riječ je o direktorici kompanije ,,Sea trade“, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel „Mimoza“ i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks „Perla“. Lašmanova je vlasnica salona ljepote „Femme fatale“. U našu zemlju došla je prije nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Slijede dalje mjere i radnje u cilju uvrđivanja okolnosti nastupanja smrti A.L. kao i radi potpunog rasvjetljavanja događaja - dodali su iz UP.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.