Tragedija u Baru: Majka zadavila šestomjesečnu bebu
Ilustracija

Uhapšena

Tragedija u Baru: Majka zadavila šestomjesečnu bebu

Baranka uhapšena zbog sumnje da je zadavila šestomjesečno muško dijete.

Slučaj je policiji prijavljen sinoć. 

"Službenici Uprave policije MUP-a rasvijetlili su u kratkom roku slučaj ubistva djeteta čiji je beživotno tijelo dovezeno sinoć u Službu hitne medicinske pomoći.

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo, na štetu djeteta muškog pola starog šest mjeseci, slobode je danas lišena majka djeteta M.Š", naveli su iz policije. 

Naime, policijski službenici su sinoć obaviješteni da je je u Službu HMP dovezeno dijete bez znakova života.

"Službenici policije su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo.

Nakon izvršene obdukcije, u policijskim prostorijama su uzete izjave od roditelja preminulog djeteta. Izvršena je kriminalistička obrada nakon koje je danas oko 18 sati slobode lišena majka djeteta M.Š.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo", saopšteno je iz Uprave policije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.