Burić: Bečić i Abazović koriste kriminalni akt za samoreklamu
Burić

Burić: Bečić i Abazović koriste kriminalni akt za samoreklamu

Političko mešetarenje Abazovića i Bečića, zaista ne poznaje granice morala i ukusa! Ova dvojica ne biraju priliku da jeftino profitiraju, pa tako i kriminalni čin prema novinarki Oliveri Lakić oni bi nekako da valorizuju, da pokušaju na nečijoj tragediji da zarade koji politički poen. Bijedna praksa, neviđena na crnogorskim prostorima, koju ovaj tandem besramno upražnjava, ističe Marko Burić iz Media tima DPS.

"Kako ništa bolje i pametnije nijesu smislili, onda su riješili da falsifikuju izjavu predsjednika DPS povodom ovog slučaja i da je tumače u skladu sa svojim političkim potrebama. Dakle - pogrešno i  zlonamjerno. Ne čudi nas takvo ponašanje, jer ko plagira i otima tuđe, taj  nema  nikakav problem da krivotvori i falsifikuje", saopštio je Burić.

On ocjenjuje da je napad na novinarku Lakić  je skandalozan, nedopustiv i u DPSu su uvjereni da ga osuđuje svaki dobronamjerni građanin Crne Gore.

"Vas dvojica, koji poput sitnih profitera i politikanata, koristite ovaj kriminalni akt za samoreklamu i sticanje jeftinih političkih poena, zaslužujete samo prezir koji će, sigurni smo, kao i u mnogim prethodnim slučajevima, građani prema vama pokazati na svojim biračkim mjestima", zaključio je Burić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.