Bardić: Ravnomjerno ćemo razvijati barsku opštinu
Stanislava Tanja Bardić

Bardić: Ravnomjerno ćemo razvijati barsku opštinu

Nema većeg bogatstva Bara od njegove multikonfesionalnosti i različitosti kultura i tradicija koje egzistiraju na teritorije cijele naše opštine, uzduž i poprijeko. Mi u Socijaldemokratama smo ponosni na to da se sve te razlike u Baru poštuju, uz izuzetno međusobno uvažavanje i toleranciju, čemu smo i mi dali socijaldemokratski pečat, kazala je Stanislava Tanja Bardić, kandidatkinja za odbornicu SD-a.

Bardić ističe da Socijaldemokrate smatraju da sve te posebnosti područja, kultura i tradicija u Baru, moraju biti na jednak način uvažene i zaštićene od strane lokalne administracije, zbog čega se čvrsto zalažu za princip ravnomjernog razvoja, kao preduslova ubrzanog ekonomskog razvoja opštine.

"Dragi sugrađani, moramo cjelovito da posmatramo našu opštinu u funkciji ubrzanog razvoja i stvorimo uslove da se na isti način brinemo i o Čanju i o Ostrosu, Mrkojevićima i Crmnici, Sutomoru i Šestanima, Starom Baru i Bjelišima, Polju i Šušanju, Zupcima i Tuđemilima, jer svi naši građani zaslužuju iste ili slične uslove poput onih na Topolici. Samo pod uslovom da Bar, u svakom svom kutku, bude ekonomski jak i finansijski stabilan, što je realno i moguće ostvariti u narednom periodu, možemo garantovati nova radna mjesta i prijeko potreban ubrzan ekonomski razvoj Bara, na jednak način na cijeloj njegovoj teritoriji", kazala je Bardić.

Ona ističe da tu prije svega misle na ulaganja Agencije za razvoj opštine Bar.

"Koju ćemo osnovati u narednom periodu, posredstvom koje ćemo investirati preko pet miliona eura za otvaranje novih radnih mjesta na teritoriji cijele naše opštine, prevashodno u oblasti poljoprivrede, turizma i preduzetništva, za poboljšanja saobraćajne i komunalne infrastrukture i finansiranje raznih lokalnih projekata, naročito onih kulturnog karaktera.

Dakle, ravnomjeran razvoj naše opštine i jednake šanse za sve naše sugrađane, bez obzira u kom dijelu Bara žive, ono je čemu će Socijaldemokrate težiti. Dragi prijatelji, građanke i građani opštine Bar, sigurni smo da ćete nam 27. maja ukazati povjerenje i zaokružiti broj 8, jer je glas za Socijaldemokrate glas za građanski, multietnički, multikonfesionalni i najzačajnije, ekonomski razvijeni Bar", zaključuje Bardić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.