DPS: Imamo mlade, učene i mudre ljude koji se ne plaše promjena
Foto: DPS

DPS: Imamo mlade, učene i mudre ljude koji se ne plaše promjena

Demokratska partija socijalista ima mlade, učene i mudre ljude, ljude od riječi koji se ne plaše promjena jer znaju da su nekad živjeli bolje, zato je vrijeme da se probudimo iz četvorogodišnje kome i da 27. maja bez dileme zaokružimo broj 8 i upišemo pobjedu za dobro našeg grada, poručeno je sa sinoćnje tribine izborne liste “Za dobro građana Rožaja-Pobjednički!DPS-Milo Đukanović“ za mjesne zajednice Bijela crkva, Bašča, Lučice i Grižice.

Kandidat za odbornika doktor Miloš Bulatović, zahvalio je mještanima u Bijeloj crkvi na ukazanom povjerenju svih ovih godina i naglasio da je DPS uvijek pružala podršku i unapređivala kvalitet života ove mjesne zajednice. Bulatović je pozvao birače da daju glas za zajedništvo i zaokruže broj 8, broj sigurne i zajedničke budućnosti.

Dušan Garović, takođe, kandidat za odbornika, istakao je da će se Demokratska partija socijalista posebno truditi da mladim ljudima obezbijedi bolje uslove za život na ovim prostorima. Kazao je da DPS na najbolji mogući način predstavlja Rožaje za koje se istinski borimo.

Profesorica crnogorskog jezika i kandidatkinja za odbornicu Adela Kuč Halilović, kazala je mještanima mjesnih zajednica Bašče, Lučica i Grižice da je udarac jezika jači od oštrice mača, a nepostojeća koalicija BS, SDP, kako je naglasila, "'tukla' je naš grad i naše sugrađane i jezikom i djelom".

"Kiša postrojenja se upalila, ali samo u njihovim glavama, a narod je dobio isto što i dijete koje sipa vodu u rešeto”, dodaje ona.

Istakla je da Demokratska partija socijalista živi sa nama u povjerenju i da dvije decenije ostavlja pečat uspjeha.

"Sada je tu da ponudi svježe ideje i da na podjele i mržnju naših protivnika odgovori ljubavlju prema gradu, prema našoj djeci i svim budućim generacijama", ističe Halilović.

Član glavnog odbora DPS-a i bivši predsjednik opštine Nusret Kalač, je kazao da će Demokratska partija socijalista sigurno biti dio vlasti i da ta partija neće dozvoliti da Rožaje kulturološki i intelektualno propada.

Kalač je poručio da još ima vremena da se nadoknade četiri izgubljene godine, ali da se ne može nadoknaditi osam godina, ukoliko bi Bošnjačka stranka još jednom pobijedila. 

Nosilac liste prof. dr Bećir Kalač je i na ovoj konvenciji ukazao na prazna obećanja aktuelne vlasti i naveo sve probleme sa kojima se Rožaje suočava. Kazao je da Demokratska partija socijalista ima mnogo rješenja koja će pomoći Rožajama da povrati svoj nekadašnji ekonomski status i poboljša život svih građana bez obzira na partijsku pripadnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.