Crnogorska zajednica Buenos Ajresa u ličnosti Đukanovića oduvijek vidjela generacijski svetionik
Milo Đukanović

Čestitka povodom pobjede na predsjedničkim izborima

Crnogorska zajednica Buenos Ajresa u ličnosti Đukanovića oduvijek vidjela generacijski svetionik

Čestitke Milu Đukanoviću povodom izbora na dužnost Predsjednika Crne Gore uputila je Crnogorska zajednica Buenos Ajresa.

U čestitki se navodi da je Crnogorska zajednica u Buenos Ajresu u ličnosti Đukanovića oduvijek vidjela generacijski svetionik u istorijskom procesu obnove i jačanja crnogorskog identiteta.

Zajednica je ponovo istakla zahvalnost Đukanoviću na podršci, koja je od ključne važnosti u borbi za opstanak crnogorskog identiteta na južnoameričkim prostorima.

Crnogorska zajednica Buenos Ajresa je uputila poziv Predsjedniku Đukanoviću za posjetu zajednici krajem 2018, kada se obilježava jedan od najvažnijih jubileja crnogorskog iseljeništva u Argentini, 200. godina od dokumentovanog dolaska prve crnogorske porodice u Republiku Argentinu, porodice Damjanović s Čeva, navodi se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.