Ismet Đoković svoje političko djelovanje nastavlja sa Socijaldemokratama
Ismet Đoković

Došao u novu partiju, a među stare prijatelje i saborce

Ismet Đoković svoje političko djelovanje nastavlja sa Socijaldemokratama

Poslije 25 godina političkog djelovanja u SDP-u kao član, zatim predsjednik Opštinskog odbora Tuzi, član Predsjedništva podgoričkog SDP-a i Glavnog odbora SDP-a Crne Crne, Ismet Đoković podsjeća da je u oktobru prošle godine podnio ostavku na sve funkcije u toj partiji. Svoje djelovanje nastavlja u partiji Socijaldemokrata Crne Gore.

Đoković je saopštio da svoju višedecenijsku borbu za očuvanje i dalje unapređenje temeljnih socijaldemokratskih vrijednosti nastavlja u Socijaldemokratama Crne Gore, sa željom da Malesija, Podgorica i Crna Gora budu bolje i kvalitetnije mjesto za život.

"Došao sam u novu partiju, a među stare prijatelje i saborce u mnogim iskušenjima na putu građenja multietničke, građanske i evropske Crne Gore. Nadam se da ću svojim ličnim i profesionalnim integritetom doprinijeti postizanju već izvjesnog odličnog rezultata SD-a na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici", rekao je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.