Direkor Vijesti: Dotrčao sam nakon napada i vidio je da leži na pločniku, neće se na ovome završiti
Foto:Portal Analitika

Napadač na novinarku srednje građe, visok oko 175 cm i proćelav

Direkor Vijesti: Dotrčao sam nakon napada i vidio je da leži na pločniku, neće se na ovome završiti

Nepoznati napadač prišao je sinoć novinarki Oliveri Lakić ispred njenog stana na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog dok je izlazila iz automobila i iz neposredne blizine pucao joj u nogu.

Zadobila je prostrijelnu ranu na butini i nije životno ugrožena i smještena je u Centru za vaskularnu hirurgiju.

Napad na Lakić dogodio se u jednom od najprometnijih djelova grada, gdje je u tom trenutku, u neposrednoj blizini, bilo više desetina građana. Prostor oko zgrade u kojoj živi Lakić je pokriven nadzornim kamerama. Moguće je da ima više svjedoka napada i bijega napadača, piše Pobjeda.

Za sada nije poznato da li je, osim osobe koja je pucala, bilo još upletenih u napad. Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, policija raspolaže opisom napadača: srednje je građe, visok oko 175 cm, proćelav.

Direktor Vijesti Željko Ivanović je poručio predsjedniku države Milu Đukanoviću da se na ovome neće završiti. 

On je kazao da je ovo još jedan napad na Oliveru Lakić i 25, jubilarni, na novinare i imovinu Vijesti od kojih nijedan nije rasvetljen do kraja.
 
“Dotrčao sam dva minuta nakon napada i vidio je da leži na pločniku. Pored nje ćerku koja vrišti i šokiranog muža, a sve zbog toga što radi svoj posao i što neće da bude ono što je Đukanović napravio od ove države, građana i takozvanih novinara i intelektualaca - njegov sluga i obožavatelj lika i djela”, rekao je Ivanović. 

Direktor “Vijesti” kazao je da je zahvaljujući Đukanoviću, njegovoj politici i djelovanju, uspostavljen takav sistem vrijednosti i takvo društvo da se ni jednom časnom čovjeku ne može garantovati sigurnost. 

“Možete sve da nas pobijete, neko će za ovo jednog dana odgovarati, kad ne bude predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, vrhovni državni tužilac Ivica Stanković, šef policije Enis Bakovića i ministar policije Mevludin Nuhodžić. Onda će se nešto od svega ovoga otkriti”, rekao je on. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.