Korisnici WhatsApp-a će uskoro moći da uživaju u novim opcijama
Foto: Ilustracija

Nove mogućnosti

Korisnici WhatsApp-a će uskoro moći da uživaju u novim opcijama

WhatsApp je korisnicima svoje aplikacije omogućio da gledaju klipove s Facebooka i Instagrama.

Kada vam neko pošalje video sa Facebooka i Instagrama moći ćete da ga pogledate putem aplikacije WhatsApp bez potrebe da je napustite i aktivirate aplikacije pomenutih društvenih mreža. 

WhatsApp je već ranije omogućio korisnicima da gledaju klipove s YouTubea u prozorima za dopisivanje, piše Klix. 

Nova mogućnost je dio najnovije nadogradnje za WhatsApp namijenjene uređajima s operativnim sistemom iOS.

Apdejt takođe donosi i mogućnost ukidanja administratorskih privilegija drugim korisnicima u grupnom ćaskanju, a takođe administratorima omogućava da edituju predmet, opis i ikonicu četa koji je u toku. 

Spomenute mogućnosti polako dobijaju korisnici iOS-a, dok se za Android još uvijek ne pojavljuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.