Stjepović nosilac liste koalicije URA-Demokrate u Danilovgradu

Ova lista samom strukturom simbolizuje budućnost

Stjepović nosilac liste koalicije URA-Demokrate u Danilovgradu

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA predali su 21. aprila Izbornu listu „Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Danilovgrad za 21. vijek – Demokrate – URA“ i ta pobjednička Lista u Danilovgradu biće broj 1 na glasačkom listiću.

Podsjećamo, nosilac Liste Demokrata i Građanskog pokreta URA u Danilovgradu je Duško Stjepović, specijalista međunarodnog prava. On je rekao da je siguran da će lista na čijem je čelu biti pobjednička na predstojećim lokalnim izborima u toj opštini, koji su zakazani za 27. maj.

„Čast mi je što mogu da predvodim ovakvu listu, koja predstavlja istinski spoj mladosti i iskustva, na kojoj se nalaze 33 poštena, časna, stručna i čista imena. Naročito mi je drago što lista samom strukturom simbolizuje budućnost. Tako, na njoj imamo preko 40 odsto mladih i preko 80 odsto onih koji nikada nisu bili na nekoj drugoj odborničkoj listi“, kazao je Stjepović prilikom predaje Liste.

Stjepović je izjavio da je „Danilovgrad za 21. vijek“ lista za promjene i za budućnost.

„Mi se nećemo vraćati u prošlost. Dosta nam je svađa, dosta nam je podjela. To je teren DPS-a. Tu se oni najbolje snalaze. Mi ćemo se baviti konkretnim rješenjima za svakodnevne probleme građana. Probleme koje je stvorila neodgovorna politika ove vlasti. Zato smo uradili konkretan Program. Kada već 28. maja preuzmemo odgovornost za upravljanje ovom opštinom, nećemo praviti feštu kada u 21. vijeku negdje otvorimo česmu i nećemo to predstavljati kao vrhunsko dostignuće. Voda, struja, telefon, komunalna i putna infrastruktura i rasvjeta mora biti nešto što se podrazumijeva u Danilovgradu 21. vijeka“, ističe on.

Kandidat za odbornika i predsjednik OO Građanskog pokreta URA, Aleksandar Šaranović izjavio je da „građani Danilovgrada i moji Bjelopavlići imaju izbor, imaju alternativu i ja znam da će birati najbolju listu koja će biti u Danilovgradu, a to je Danilovgrad za 21. vijek.

"Mi smo rješeni da od Danilovgrada i Bjelopavlićke ravnice pravimo mjesto u kojem će biti privilegija živjeti u 21. vijeku. Naša lista je sastavljena od 50 odsto intelektualaca i 30 odsto žena i posebna mi je čast da predvodimo pobjedničku koaliciju u Danilovgradu. Trudili smo da listu napravimo tako da sa našim ljudima pokrijemo kompletne oblasti Danilovgrada, prema Martinovićima, Spužu, od Novoga sela, Lazina, preko Bandića i Zagarača, preko Orje luke, Pažića, ovdje do centra grad. Nudimo ljudima šansu, odnosno da budemo pravi grad za 21. vijek sa ljudima koji znaju i koji će iskoristiti svoju šansu, istakao je na kraju Šaranović.

Izborna lista ,,Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Danilovgrad za 21. vijek – Demokrate – URA” sa imenima i zanimanjima odborničkih kandidata nalazi se odmah ispod.

"ALEKSA BEČIĆ – DRITAN ABAZOVIĆ – DANILOVGRAD ZA 21. VIJEK – DEMOKRATE – URA“                                      

1.Duško Stjepović, spec. međunarodnog prava

2.Aleksandar Šaranović, ing. primijenjenog računarstva

3.Dragana Vidić, studentkinja ekonomije

4.Radoica Radonjić, poljoprivredni tehničar

5.Obrad Barović, turizmolog i prof. geografije

6.Ognjen Bogićević, turistički tehničar

7.mr Tatjana Medojević, magistar menadžmenta

8.mr Ranko Vuković, magistar međ. odnosa

9.Lazar Grujičić, student MBS-a

10.Nada Ćeranić, profesor književnosti

11.Dejan Marunović, ing. mašinstva

12.Zoran Uskoković, turistički tehničar

13.Milivoje Jovović, elektrotehničar

14.Sanja Dragović, trgovinski tehničar

15.Milija Kalezić, elektrotehničar

16.Miladin Simonović, električar

17.Andrija Gardašević, menadžer prodaje

18.Boro Radenović, SSS

19.Olivera Čukić, profesor književnosti

20.Željka Uskoković, medicinska sestra

21.Marko Kovačević, apsolvent PMF-a

22.Svetlana Prelević, ekonomski tehničar

23.Aleksandar Labović, CNC operator

24.Saša Stanišić, profesor fizičke kulture

25.Novak Nikolić, SSS

26.Slađana Mišković, studentkinja PMF-a

27.Slobodan Popović, student poljoprivrede

28.Zoran Braletić, SSS

29.Milutin Jelušić, penzioner

30.Senka Radonjić, mašinski tehničar

31.Miroslav Mališić, SSS

32.Dragana Ojdanić, trgovinski tehničar

33.Marko Lukić, turistički tehničar

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.