Nikšićanima određen pritvor zbog prebijanja Hrvata
Budva

Nikšićanima određen pritvor zbog prebijanja Hrvata

Sudija za istrage Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 dana Aleksi Zmajeviću (22), Slavku Đurđevcu (21) i Radivoju Đurđevcu (20) osumnjičenima da su u Budvi pretukli I opljačkali dvojicu hrvatskih studenata.

Nikšićani, koji u Budvi rade kao sezonski radnici se sumnjiče da su prije nekoliko dana na parkingu nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali dvojicu hrvatskih studenata.

Tada je jednom od studenata iz Hrvatske slomljen nos. Studenti su sve prijavili policiji, koja je tokom cijelog dana u opsežnoj akciji, uspjela da utvrdi idnetitet napadača, a potom ih i uhapsila.

Njima se na teret stavljaju krivična djela nanošenje teških tjelesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i teška krađa na drzak način.

CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.