Demokrate: Uredićemo Plužine tako da građani neće imati želju da odu

Demokrate: Uredićemo Plužine tako da građani neće imati želju da odu

Demokratska Crna Gora svojim Programom za Plužine osmislila je više infrastrukturnih projekata koji će Plužinama obezbijediti simboliku sređenog i uređenog grada i grada iz kojeg stanovništvo neće željeti da ode, jer će sve sadržaje koji im omogućavaju kvalitetan život imati upravo u svom rodnom kraju, saopšteno je iz ove partije.

Među pomenutim infrastrukturnim projektima, kako su kazali, nalaze se i izgradnja šetališta i biciklističke staze, sanacija klizišta i postavljanje drvoreda i rasvjete duž obale jezera.  

"Brojni Plužinjani i Plužinjanke šetaju obalom jezera na potezu restoran Sočica – Gradac, međutim, tlo tog područja koje je karakteristično po klizištu, nažalost, još nije propisno sanirano. Kako bi ova lokacija postala bezbijedna i funkcionalna, neophodno je taj problem pod hitno riješti. Napominjemo da se iz opštine Plužine poslednjih nekoliko godina odselio ogroman broj stanovništa, pa je svima jasno da se moraju preduzeti urgentne mjere kako bi se taj trend zaustavio, a grad ponovo oživio", navodi se u saopštenju.

Zato je i ovaj projekat Demokrata, kako su kazali, usmjeren na oplemenjivanje grada sportsko-rekreativnim sadržajem, koji bi stanovnicima Plužina obezbijedio  kvalitetniju svakodnevnicu, a  samoj opštini sliku zaokružene ambijentalne cjeline.

 Zato dođi kući, jer imamo plan za moderan grad, pručuju Demokrate.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.