SNP BP: U mnoga područja Vraneške doline možete doći kao prije 50 godina, makadamskim putevim

SNP BP: U mnoga područja Vraneške doline možete doći kao prije 50 godina, makadamskim putevim

Socijalistička narodna partija će sprovoditi politiku ravnomjernog razvoja svih djelova opštine. Prekinućemo praksu aktuelne vlasti,koja je namjerno zapostavljala pojedina područja isključivo zbog činjenica da većinski glasaju opoziciju ili konkretnije Socijalističku narodnu partiju, saopštili su iz bjelopoljskog odbora te partije.

Navode da je DPS zlonamjerno politički kažnjavao građane pojedinih područja, koji im nijesu uzvraćali podrškom na izborima.

"Skoro je nevjerovatno da i danas u 21.vijeku govorimo o tome da u mnoga područja Vraneške doline, zahvaljujući aktuelnoj vlasti, možete doći kao i prije 50-ak godina, makadamskim, neuređenim putevima. Da i ne pominjemo sramotnu činjenicu da smo daleko od toga da govorimo o kanalizacionoj i vodovodnoj mreži na ovim područjima. Uz sve ovo, loše i neredovno napajanje električnom energijom dio su ,,političkih nagrada,, aktuelne vlasti prema stanovnicima ovih naših krajeva", saopštili su iz bjelopoljskog SNPa.

Odgovorno poručuju da se bez njih i njihovog glasa neće moći formirati odbornička većina.

"Upravo zbog toga, uvjeravamo vas da će biti rekonstruisani i asfaltirani putni pravci prema selima Potrk, Barice, kao i put Bliškovo - Stožer. Istovremeno, uz realizaciju ovih putnih, kanalizacionih projekata, programom smo planirali i konačan završetak nedostajućih seoskih vodovoda u Zatonu, Baricama i Tomaševu.U realizaciju ovih naših programskih projekata ući ćemo odmah poslije 27.maja, kada formiramo novu skupštinsku većinu. Zato smo više nego sigurni da je NABOLJI IZBOR Socijalistička narodna partrija i broj 9 na glasačkom listiću u Bijelom Polju", zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.