Sekulić: Prijeka je potreba zaštiti biodiverzitet
Danilo Sekulić

Da politika postane racionalna djelatnost za dobrobit građana

Sekulić: Prijeka je potreba zaštiti biodiverzitet

Danilo Sekulić je naveo da je ponosan što se, u ime Crnogorske, kandiduje za odbornika u skupštini glavnog grada Crne Gore – Podgorice. Rekao je da je kandidat na listi, koja će 27. maja u crnogorskom glavnom gradu i da pobijedi.

“Crnogorska prvi put učestvuje na izborima u glavnom gradu. Čast je biti dio koalicije za odbornike u skupštini Podgorice koja se zove ZA DOBRO GRAĐANA PODGORICE. To za nas znači da sve dobro što je do sada za Podgoričane urađeno treba da sačuvamo, a da promjene koje su Podgoričanima potrebne budu promjene na bolje”, kazao je Sekulić.

Rekao je da Crnogorska Podgoricu vidi kao metropolu, kao grad u kojem žive nasmijani ljudi, i mladi i oni iskusniji.  Oni žele Podgoricu zadovoljnih građana, bezbjednog prostora, mjestom u kojem svoju šansu mogu da vide svi građani naše Crne Gore. Vide Podgoricu kao čistu i punu zelenila, grad u kojem se primjenjunju tehnička i tehnološka dostignuća u skladu sa potrebama svojih stanovnika.

“Posebno izdvajamo potrebu naših građana da se zaštite vode na teritoriji Podgorice. Da se stalno unapređuje upravljanje otpadom i reciklažom. Da se zaštiti biodiverzitet. Da se usmjerimo ka energetskoj efikasnosti. I da insistiramo na zdravim stilovima života”, istakao je Sekulić.

Smatra da politika mora da postane racionalna djelatnost za dobrobit građana.

Zato je ključna politička poruka Crnogorske na ovim izborima – Za dobro građana Podgorice. U središtu njihove politike je dobro svih. Po tome smatraju da se izdvajaju i da će 27. maja da slave veliku pobjedu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.