Raosavljević o posjeti Šehovića: Pozabavite se nostrifikacijom kupljenih diploma i platama prosvjetnih radnika
Nikola Raosavljević

Za koga pravite škole kad je BP u demografskom sunovratu?

Raosavljević o posjeti Šehovića: Pozabavite se nostrifikacijom kupljenih diploma i platama prosvjetnih radnika

Na današnje gostovanje ministra Šehovica Bijelom Polju reagovao je član Presjedništva i nosilac liste Ujedinjene Crne Gore Bijelo Polje, dr Nikola Raosavljević:

Ujedinjena Crna Gora prati predizbornu aktivnost minista Šehovica, koji maše milionima građana i poreskih obveznika Crne Gore, kako je kazao Raosavljević, promovišući svoju marionetsku stranku, a zloupotrebljavajući višedecenijski nezavidan položaj bjelopoljskih školaraca.

"Mnogo pametnije bi bilo kada bi se pozabavio nostrifikacijom kupljenih diploma, platama poniženih prosvetnih radnika, nedostatkom osnovnnih sredstava za obavljanje nastave... Nadam se da pomenuti projekti za izgradnju nisu prepisani od nekog hrvatskog arhitekte", kazao je Raosavljević u reagovanju.

Sve da se i izgrade, kako je kazao, mnogo ranije već obećane škole, iz Ujedinjene Crne Gore postavljaju pitanje: Za koga pravite škole, ministre, kada je Bijelo Polje grad u demografskom i populacionom sunovratu, a čiji ste i Vi jedan od uzroka?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.