Wizz Air: Za 12 mjeseci prevezli više od 30 miliona putnika, od 18. juna novi letovi iz Podgorice

Wizz Air: Za 12 mjeseci prevezli više od 30 miliona putnika, od 18. juna novi letovi iz Podgorice

Wizz Air, vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, postigao je novi rekord po broju putnika u svojoj istoriji. Na osnovu najnovijih statističkih podataka o saobraćaju, kompanija je u proteklih 12 meseci prevezla više od 30 miliona putnika, dok je poslovanje širom Evrope poraslo 24 odsto u odnosu na prethodni period.

U okviru najvećeg procesa proširenja poslovanja, pokrenutog početkom marta, ovaj avio-prevoznik uvodi 700 novih letova nedjeljno i očekuje isporuku 21 aviona tipa Airbus u svojim evropskim bazama narednih 17 nedjelja, saopšteno je iz kompanije.

Wizz Air je već uveo 34 nove niskotarifne linije širom svoje evropske mreže i predstavio tri nove destinacije kojima je dodatno proširio ponudu avio-karata po izuzetno niskim cijenama: Atinu u Grčkoj, Harkov u Ukrajini i austrijsku prijestonicu Beč.

Kada je riječ o crnogorskom tržištu, Wizz Air od 18. juna uvodi letove iz Podgorice za Varšavu i Katovice u Poljskoj, koji će biti aktivni tokom cijelog ljeta.

Brz rast poslovanja kompanije Wizz Air donosi veoma povoljne letove i najbogatiju moguću ponudu za klijente, uz jednostavan onlajn sistem za rezervacije, što putnicima pruža mogućnost za nezaboravne doživljaje na preko 140 uzbudljivih destinacija širom Evrope i van nje.

 „Ponosni smo što smo ostvarili još jedan značajan uspijeh u istoriji WIZZ-a i oborili rekord po broju putnika u proteklih 12 mjeseci. Više od 30 miliona putnika su poslovno ili privatno uživali u veoma povoljnim letovima WIZZ-a širom naše velike i raznovrsne mreže”, izjavila je Sorina Rac, v.d. direktora korporativnih komunikacija u kompaniji Wizz Air.

„I dalje smo jedna od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, uz snažan i stabilan dvocifreni rast svake godine, što našim putnicima daje mogućnost još većeg izbora letova po najnižim cenama. Naš cilj je da vas oduševimo i podstaknemo da otkrijete našu evropsku mrežu, a posada Wizz Aira je spremna da vas na ulasku u avion dočeka sa osmijehom.”

Wizz Air poziva putnike da proslave njen brzi rast i prate #WIZZaroundEurope na društvenim mrežama, kako bi dobili priliku da osvoje vrijedne nagrade. Do sada su klijenti Wizz Aira osvojili više od 15 WIZZ vaučera, čija vrijednost premašuje 8.000 eura, što pobjednicima pruža mogućnost da posjete razne destinacije u okviru WIZZ mreže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.