Kurpejović BS-u: Kleli ste se da naknade majkama nećete ukidati
Rejhan Kurpejović

Kurpejović BS-u: Kleli ste se da naknade majkama nećete ukidati

Rejhan Kurpejović potpredsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene Rožaje zatražio je od Bošnjačke stranke da odgovori Rožajcima na nekoliko pitanja.

"Ko o čemu Bošnjačka stranka o parazitizmu! Partija "matematičara" i uspješnih trgovaca trebala bi da odgovori javnosti i građanima Rožaja na nekoliko pitanja i to:
Čiji je Bošnjačka stranka koalicioni partner? Kome su dali podršku na prethodnim predsjedničkim izborima? Da li je u pitanju partija koja za 20 godina, kako oni kažu "nije uradila ništa", sem što je uništila i Rožaje i sjever Crne Gore? Da li je u pitanju partija koja po istom principu kao i njeni državni koalicioni partneri funkcioniše, a princip je " jedan zaposleni  pet glasova". Kod gospode iz Bošnjačke stranke je dva plus dva pet - čudo je matematika!?! Isto tako postavlja se pitanje ko drži ključeve pohare i uništenja i Rožaja i države? Misli li ova gospoda da građani ne vide ko su robovi fotelja koji bi za opstanak na vlasti i beneficije prodali i ono što je za nebo svezano", navodi u saopštenju Kurpejović.

Građani Rožaja kako dodaje on, isto tako očekuju odgovor na još nekoliko pitanja.

Kurpejović pita koliko je građana Rožaja napustilo Rožaje za vrijeme vladavine Bošnjačke stranke, ali sa kartom u jednom smjeru.

"Zbog čega i čije politike? Kako zaboraviti slike onih autobusa i naših sugrađana kada su masovno tražili azil u Njemačkoj i drugim zemljama? Kako zaboraviti porodična napuštanja svoga grada i svoje države? Svakako postoji još jedna važna stvar a to je da visoki i manje visoki funkcioneri stranke loših matematičara, uglavnom vikendom i turistički dođu u Rožaje jer podgoričke fotelje i privilegije su im drugi dom. Čudo je vlast i "loctide" lijepak! Ova gospoda zaboravlja da je danas u Rožajama zapravo opština najveća fabrika, kao i da ona je lider u proizvodnji, naravno ne drvoprerađivačkoj, već u proizvodnji i kupovini glasova!
Isto tako trebalo bi da odgovore javnosti koliki je zli drug a to je dug opštine Rožaje? Koliko je iznad deset miliona eura, vjerovatno ni oni ne znaju? Čudo je sabiranje i matematika dušebrižnika kojima je priča o patri(j)otizmu u džepu i novčaniku", naveo je u saopštenju Kurpejović.

On je pitao funkcionere Bošnjačke stranke "da li se sjećaju kako su se kleli da naknade majkama nećete ukidati".

"Mislite li da zaboravljaju majke iz Rožaja da ste im uzeli pravo na naknadu i time ih spasili od sigurno 190 ili 330 eura! Kada ste bili iskrenii dosledni? Onda kada ste glasali za naknade ili kada ste glasali za uzimanje istih! E takva je vaša principijelnost i doslednost! Prosto u dvije riječi „svačiji drugovi“ a nastavak zna se!", saopštio je Kurpejović.

I na kraju dodaje da PZP vjeruje da će građani Rožaja 27. maja znati da procijene i "kazne političke licemjere i trgovce, kao i da će podržati one koji žive u Rožajama koji vole Rožaje i koji od Rožaja nijesu uzeli ni oteli ništa, a daju mu i davaće uvijek sve!"

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.