Vjenčanje godine: Evo kakvu će vjenčanicu nositi Megan Markl (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl

Od cijene boli glava

Vjenčanje godine: Evo kakvu će vjenčanicu nositi Megan Markl (FOTO)

Vjenčanje princa Harija i Megan Markl je 19. maja, a konačno je otkriveno kakvu će vjenčanicu nositi buduća vojvotkinja.

Jedna od dvije vjenčanice koju će Megan nositi na svom vjenčanju djelo je dizajnera "Ralph & Ruso", a košta čak 100.000 funti. Ovu vjenčanicu uživo će moći da vidi 600 zvanica, pored kojih će Megan proći tokom ceremonije u kapeli Svetog Đorđa.

"Možda zvuči preskupo ali to je vjenčanje godine i stotine sati je uloženu u ručnu izradu ove predivne haljine", rekli su iz kraljevske porodice, prenosi Alo.

Hari i Megan neće ići na medeni mjesec do ljeta, sve dok ne provedu kraće vrijeme zvanično - kao muž i žena. Princ nije vidio glumicu u vjenčanici, a takođe ne želi ni da zna ko ju je dizajnirao.

"Jako je uzbuđen zbog vjenčanja, i vrlo tradicionalan po pitanju svih običaja", rekao je izvor blizak princu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.