Kolovozi mokri i klizavi, mogući odroni, totalne obustave prema Budvi
Ilustracija

Podaci AMSCG o stanju na putevima

Kolovozi mokri i klizavi, mogući odroni, totalne obustave prema Budvi

Saobraćaj se ovog jutra obavlja mjestimično po mokrim i klizavim kolovozima, saopšteno je iz Auto moto Saveza Crne Gore.

"Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na moguće odrone, a na dionicama gdje se izvode radovi na obavezno poštovanje postavljene signalizacije", kažu iz AMSCG.

Na putnom pravcu Rožaje-Kula-Peć saobraćaj je u prekidu za sve vrste vozila zbog odrona koji se dogodio u međuprostoru.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje-Budva  na dionici Brajići-Lapčići od danas pa do 9.maja dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 10 do 13 sati i od 15.30 do 18 sati.

Na magistralnom putu M 2.4 dionica Ulcinj-Krute do 20.maja zbog izvođenja minerskih radova saobraćaj je u prekidu za sve vrste vozila.

Do 8. maja zbog izvođenja završnih radova na regionalnom putu R-1,dionica Cetinje-Njeguši, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9. do 12. i od 15 do 17 sati.

Na regionalnom putu Petrovići-Vraćenovići zbog izvođenja završnih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminima  od 8.30 do 10.30 i od 12.30 do 14.00 sati.

"Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Petrovac-Podgorica, II faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođjenja minerskih radova na južnom portalu tunela Vezesnik auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvac-Mateševo odobrava potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od 01.00 do 05.00 od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00 časova", saopšteno je iz AMSCG.

Do 10.maja zbog sanacije kolovoza na Jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka radova na izgradnji kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju magistralnog puta Kamenari-Kotor i starog puta Risan-Grahovo,odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni,na mjestu izvođenja radova.

"Do 1.juna odine zbog rekonstrukcije puta Krstac-Lovćen –Ivanova korita doci će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova", kazali su iz AMSCG i dodali da je intenzitet saobraćaja je umjeren.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.