URA Rožaje: U susret izborima vlast novim ucjenama pridobija glasove

URA Rožaje: U susret izborima vlast novim ucjenama pridobija glasove

Kandidat za odbornika Građanskog pokreta URA u Rožajama Dženis Ramović saopštio je danas da aktuelna vlast u tom gradu u susret i ovim izborima ucjenjuje građane za glasove posredstvom osnovnih životnih prava koja niko ne mora da im daje, jer ih svaki građanin rođenjem stiče a to su pravo na rad i dostojanstven život.

 “Sada očekujem, složenije nego ikada, da pokažemo da smo svjesni, da i mi želimo promjene, da prije svega zaslužujemo bolje. Ne želimo u našem gradu nepotizam, želimo da spriječimo omladinu da odlazi iz svoje domovine, zato što vide da ovdje nemaju svoju budućnost”, ističe Ramović.

On je kazao da je ponosan na sve one koji su spremni da budu na strani promjene, da se trude i zalažu za bolju budućnost svih Rožajaca.

“Očekujem da će nas građani podržati da ne bismo opet gledali našu omladinu kako napušta svoju rodnu grudu,  kako naše majke koje odgajaju kvalitetne ljude, koje školuju, koje mukotrpnim radom doprinose našoj zajednici imaju puna prava za ista bivaju zakinuta, da mjesecima spavaju na hladnim cestama tražeći svoja prava”, kazao je Ramović.

On je upitao sve one Rožajce koji nijesu svojom voljom otišli, zašto podržavaju one koji su ih na sistematski način otjerali.

“Moramo reći ne ne podjelama, jer mi smo jedan narod.  Pokažimo im da Rožajci nijesu samo oruđe za više ciljeve i tuđa bogatstva. Pokažimo im da je Rožaje naša kuća”, zaključio je Ramović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.