Evo šta Jelena Karleuša misli o Cecinim stihovima u udžbeniku za osnovce
Ceca i Karleuša

Bez dlake na jeziku

Evo šta Jelena Karleuša misli o Cecinim stihovima u udžbeniku za osnovce

Ovih dana internetom kruži fotografija udžbenika petog razreda u kojem se mogu pričitati stihovi Svetlane Cece Ražnatović.

Javnost je i dalje podijeljena i raspravlja da li hitovi domaće muzike treba da se koriste kao školski primjeri, a svoje mišljenje je iznijela i Jelena Karleuša.

 

Pjevačica se oglasila na Twitteru, i tom prilikom otkrila da djeca treba da uče o modernoj muzici u Srbiji, ali da ne treba da uče o Ceci, tj. ‘osuđenom kriminalcu i sinonimu za mrak’.

”Vidim da se digla frka oko stihova Cecine pjesme u prijedlogu za udžbenik. Moram da kažem da nije problem ako đaci uče o modernoj muzici u Srbiji. Zašto bi jedan pjevač bio neko koga treba da se stidimo?! Ali problem je ako je pjevač osuđeni kriminalac i sinonim mraka. To ne može”, napisala je Jelena.

Karleuša je prije šest godina takođe punila naslove portala jer se pojavila u pitanjima za prijemni ispit na fakultetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.