Novi Beograd: Ubijen Crnogorac povezan sa narko klanovima iz Južne Afrike
Foto: RTS

Napadači na skuterima nakon pucnjave pobjegli

Novi Beograd: Ubijen Crnogorac povezan sa narko klanovima iz Južne Afrike

Državljanin Crne Gore Gorgija Gorg Darmanović (58), ubijen je danas u obračunu na Novom Beogradu u blizini prvog osnovnog suda.

U Darmanovića su napadači ispalili četiri hica, pogođen je u glavu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici.

Ubistvo Darmanovića dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafričkoj Republici bave švercom i prodajom narkotika, nezvanično saznaje "Blic".

Kako nezvanično saznaje ovaj medij, Darmanović, koji ima crnogorska dokumenta, a inače je rođen u Johanezburgu, povezan je sa narko klanovima iz ovog grada.

Muškarac je upucan u haustoru zgrade, između dečjeg igrališta i zgrade suda, a napadači su bili na skuterima i nakon pucnjave su pobjegli, saznaju reporteri Blica od očevidaca na licu mjesta.

Začula su se četiri pucnja, a napadač je, kako saznaje Blic, sišao s motora, pucao i potom pobjegao.

RTS je javio da je vozač skutera imao bijelu kacigu, a napadač je nakon pucnjave stavio kapuljaču na glavu i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Vrši se uviđaj, na licu mjesta su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći. Policija je blokirala taj kraj, a intenzivno se traga za napadačima koji su pobjegli na skuteru.

Proglašena je i policijska akcija "Vihor", i policija u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

 

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.