Crnogorka o
ilustracija

Vagina kao sredstvo za bolji život

Crnogorka o "onoj stvari": Meni "moja" nije donijela ni muža ni jahtu, zatvoriću je za saobraćaj (VIDEO)

Snimak Crnogorke Nataše Gardašević na kojem slikovito opisuje "praktičnu" upotrebu ženskog reproduktivnog organa veoma je popularan na društvenim mrežama.

Od Nikšićanke smo navikli da nas svakodnevno zabavlja satirom. Ipak, čini se da je tema ženske sposobnosti da "upotrijebi" svoj reproduktivni organ za ličnu korist apsolutni hit. Njezvanova se nije snašla "prilikom upotrebe" svog a evo šta planira:

"Moderna i pametna žena svoj reproduktivni organ koristi na ispravan način, da profitira u svim aspektima svog života, da prosperira u poslu, da dobije višu poziciju, da ima dobar auto, da ima jahtu, da ima silikone đe nije imala, da ima dadilje ako ima đecu. Mene moja nije radila kako je trebalo, nije mi donijela muža, nije mi donijela posao, đecu, nije mi donijela ne bogatog, nego nikakvog ni mog ni tuđeg, i evo razmišljam da je napunim betonom kada ničemu ne služi, da se bar ne spotičem na nju i zatvorim za saobraćaj", rekla je ona u videu koji je nasmijao region.

 

 

A post shared by Nataša Gardašević (@njezvanova) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.