Rabrenović: Podgorica će biti grad čiji imidž i reputacija inspirišu
Jovan Rabrenović

Rabrenović: Podgorica će biti grad čiji imidž i reputacija inspirišu

Liberalna partija Crne Gore će i u naredne četiri godine biti dio Parlamenta Glavnog grada – Podgorica u kojem će imati svog odbornika.To je dokaz ispravosti i prepoznatljivosti politike Liberalne partije Crne Gore koja je i u prethodnih osam godina, odnosno dva izborna ciklusa, na najbolji način kroz rad liberalnih odbornika u Podgorici ostvarivala značajne rezultate za dobrobit svih Podgoričana i cjelikupne Crne Gore, saopštio je Jovan Rabrenović Odbornik u Skupštini Glavnog grada.

"Kao ozbiljna i odgovorna politička partija prepoznali smo potrebu i neophodnost da i na ovim izborima kroz formu pobjedničkog koalicionog nastupa sa tradicionalnim koalicionim partnerima u Podgorici zajednički radimo na ispunjavanju zacrtanih ciljeva od značaja za razvoj Glavnog grada. Sigurni smo da će liberali u narednom mandatu ostvariti sve one projekte za koje se zalažemo i u koje vjerujemo, a koji će donije značajne promjene i obezbijediti bolji život svim našim sugrađanima", vjeruje Rabrenović.

Liberalna vizija Podgorice, čijem ostvarenju teže, je, kako navodi, održiv razvoj grada i njegove infrastrukture kroz primjenu ekološkog urbanizma i stvaranje ambijenta za razvoj porodičnih biznisa zasnovanih na uslužnim i proizvodnim djelatnostima.

"Podgorica će biti grad čiji imidž i reputacija inspirišu, nadahnjuju i podstiču druge da slijede njen primjer. Put ka ostvarenju ovoga cilja je samo jedan efikasna i odgovorna lokalna uprava sa vizijom. Vjerujemo, da koalicija čiji su liberali sastavni dio posjeduje duh pobjednika i želju da Podgoricu učini udobnim i savremenim gradom koji će svojim stanovnicima pružiti sve ono što imaju stanovnici gradova koji su svima nama ideal kvalitetnog života", zaključuje Rabrenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.