Deponija u Siti kvartu: Da nije tužno, bilo bi smiješno
Foto:Koalicija za 21 vijek

Koalicija "Za 21 vijek"

Deponija u Siti kvartu: Da nije tužno, bilo bi smiješno

Da se posljedice nesavjesnog vođenja Podgorice od strane odlazeće vlasti Slavoljuba Stijepovića osjećaju na svakom koraku može se uvjeriti svako ko ovih dana prođe Siti kvartom i vidi neprihvatljive slike kontejnera okruženih gomilama smeća. Riječ je o, bezmalo, deponiji usred skoro izgradjenog dijela grada, saopštili su iz Koalicije za 21. vijek.

Ocjenjuju da takve slike predstavljaju najautentičniji prikaz odnosa DPS vlasti prema Glavnom gradu u posljednje četiri godine.

"Da li je to odnos koji Podgoričani prema svom gradu žele u 21. vijeku? Uvjereni smo da nije. Da li su ovo učinci kojima se ponosi stručnjak za neutralnost Belgije, a nosilac liste DPS-a, Ivan Vuković? Ne vidimo šta bi drugo moglo biti. Da li su ovo slike na kojima Podgorica treba da gradi imidž glavnog grada jedne evropske zemlje? Da nije tužno, bilo bi smiješno", kazali su iz koalicije Ura-Demokrate. 

received10217185159400067

Ističu da ovakvo stanje zabrinjava utoliko više ako znamo da u Siti kvartu živi veliki broj porodica sa djecom, a prostor gdje djeca treba da se igraju pred našim očima postaje potencijalno leglo zaraza.

"Ovim putem apelujemo na nadležne koji svoj posao, očigledno je, ne rade kako treba, da ovaj prostor što je prije moguće dovedu u red, osim ako ne žele da ovakvi prizori nastanjene u Siti kvartu do daljnjeg podsjećaju na to šta je ostalo iza vladavine DPSa i čemu bi se mogli nadati ako bi nekom novom prevarom isti opet bili izabrani da upravljaju gradom i u narednom mandatu", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.