Nikšićanin podlegao povredama zadobijenim u eksploziji automobila
Foto:Screenshot/RTCG

Nikšićanin podlegao povredama zadobijenim u eksploziji automobila

Nikšićani Predrag Pedo Pejović (58) podlegao je jutros povredama zadobijenim u eksploziji automobila, 3. maja, u Trebješkoju ulici, nedaleko od njegove kuće.

Njemu su tog dana, nakon teških povreda izvršene nadkoljene amputacije obje noge u Opštoj bolnici Nikšić, nakon čega je prevezen u Klinički centar u Podgorici. 

On je prilikom eksplozije bio na mjestu suvozača, nakon što je po njega tog jutra došao Dragan Damjanović (44), koji je prošao sa prelomom ruke i lakšim povredama stomka. 

Nikšićka policija je saslušala više osoba tim povodom. Pretpostavlja se da se radi o daljniski aktiviranoj eksplozivnoj napravi. 

Izvor:Onogošt.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.