Konj ispred zgrade bjelopoljske Opštine u znak protesta(FOTO)
Foto: Čitalac Kodex-a

Konj ispred zgrade bjelopoljske Opštine u znak protesta(FOTO)

Prolaznici su danas u Bijelom Polju bili zbunjeni nesvakidašnjim prizorom konja privezanog ispred zgrade Opštine. Fotografije neobičnog događaja našoj redakciji je poslao čitalac.

Kako smo saznali, konja je tu priveo Bjelopoljac Milan Brale Lopušina u znak protesta.

Razlog za nezadovoljstvo prema našim informacijama, je dug za struju od 2 600 eura koji Lopušina ne priznaje kao svoj i ne želi da plati.

Naime, Lopušina je vlasnik 38m2 kuće u Nikoljcu. Budući da je u pitanju oronuli objekat, pred rušenjem Opština mu je Rješenjem ustupila stambeni prostor u naselju Loznice gdje stanuje više od godinu. Dug za struju i jeste za objekat u kojem sada boravi. Lopušina tvrdi da nije utrošio toliko električne energije i da ne želi da plaća tuđu potrošnju.

Zbog toga se i danas obratio Opštini za pomoć, ali zbog odsustva predsjednika Petra Smolovića ostao je uskraćen za istu.

Nakon toga, Bjelopoljac se u znak protesta vratio ispred zgrade Opštine, ali ovaj put sa konjem kojeg je privezao uz stablo.

3194774310847428783396106777298981081841664n

Foto: Čitalac Kodexa

Službenici CB Bijelo Polje su priveli Lopušinu zbog držanja životinje na nedozvoljenom mjestu. Nedugo nakon privođenja, uklonjen je i konj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.