Zadatak Socijaldemokrata da sport u Baru podignu na još viši nivo
Goran Simić

Zadatak Socijaldemokrata da sport u Baru podignu na još viši nivo

Zadatak Socijaldemokrata i mene lično je da sport u Baru podignemo na još viši nivo, prevashodno kako bi sva barska djeca, od samog početka bavljenja sportom, imala adekvatne uslove za razvoj i napredovanje, koji im mogu biti dobra podloga na njihovom putu izrastanja u evropske i svjetske asove, saopštio je Goran Simić, kandidat za odbornika na listi “Socijaldemokrate - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”

 Bar je, kako kažem uvijek bio plodno tle za vrhunske sportiste.

Bez obzira na to o kojem sportu je riječ, Bar je bio i ostao prava riznica talentovanih sportista, koji se u svojim klubovima i reprezentaciji u zemlji i inostranstvu ističu vrhunskim pojedinačnim i ekipnim rezultatima - naveo je Simić.

Prema njegovim riječima, ulaganjem u sportsku infrastrukturu, rekonstrukcijom postojećih i izgradnjom novih sportskih objekata, prvenstveno otvorenog i zatvorenog bazena, stvoriće se uslove za bolji razvoj sporta i zdravih stilova života u našem gradu.

"Obezbijedićemo veća budžetska izdvajanja za sport i mlade, i njihovu pravedniju i transparentniju raspodjelu sportskim kolektivima i pojedincima, posredstvom Sekretarijata za sport i omladinu, koji ćemo formirati u narednom periodu, upravo u cilju daljeg unaprjeđenja sporta u našem gradu.

Kao neko ko je u dva navrata bio sportista grada Bara, jednom najbolji rukometaš Crne Gore, osvajač EHF Lige šampiona sa skopskim Vardarom, ko je čitav svoj život posvetio sportu i ko u sportu nije navikao da gubi, u Socijaldemokratama sam našao pravi tim za mene. To je tim koji ima pobjednički mentalitet i jasnu viziju sveukupnog razvoja naše opštine. I zato dragi sugrađani, dajući povjerenje izbornoj listi “Socijaldemokrate - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”, postaraćete se da i naš Bar ostvaruje vrhunske rezultate u pogledu svog daljeg razvoja!", poručio je Simić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.