Žena koja se udala za školsku ljubav: Mislila sam da je princ, a bio je...
Ilustracija

Ispovijest

Žena koja se udala za školsku ljubav: Mislila sam da je princ, a bio je...

Žena koja je nakon 12 godina ponovo srela školsku ljubav mislila je da će joj se život pretvoriti u bajku, ali doživjela je upravo suprotno.

Kad je Rebecca Stillman iz Darlingtona u Velikoj Britaniji upoznala Johna, bilo im je samo 14 godina i ubrzo su se zaljubili.

"Nije dugo potrajalo da John postane dio moje porodice, a ja sam bila očarana njime. Bili smo najbolji prijatelji", ispričala je ona The Sunu.

Njihova se veza prekinula kad se sa 17 godina Rebecca odselila s porodicom, a ubrzo su izgubili svaki kontakt.

Dvanaest godina kasnije slučajno ga je srela u lokalnom pubu.

"Dvanaest godina kasnije vidjela sam ga kako stoji za šankom. Nisam mogla vjerovati i odmah sam ga požurila pozdraviti", prepričala je Rebecca njihov ponovni susret.

Ispostavilo se da se John upravo doselio u njen grad i uskoro su se počeli redovno dopisivati putem Facebooka.

"Prije nego što sam se uspjela snaći bili smo ponovo zajedno i činilo se da se svi moji snovi ostvaruju. Bio je savršen, ponašao se prema meni kao da sam princeza. Toliko toga smo propustili dok smo bili razdvojeni i mislila sam da ga više nikad neću pustiti. Kad me zaprosio skakala sam od sreće", ispričala je ona.

Kad su se 2011. vjenčali mislila je da joj se život pretvorio u bajku, ali to se promijenilo već nakon nekoliko dana.

"Kao da je postao druga osoba. Nervirala ga je svaka sitnica, već je na medenom mjesecu bio prilično napet, ali pripisala sam to stresu i umoru nakon vjenčanja", kaže Rebecca.

Uskoro su njegovi napadaju bijesa postajali sve gori, a u jednoj ju je svađi zgrabio za grlo i počeo daviti.

"Pobjegla sam kod brata, ali on se već drugi dan pojavio neprestano se izvinjavajući. Radilo se o nekoj glupoj svađi pa sam popustila. Još se uvijek nisam mogla odreći onog savršenog muškarca kojeg sam ponovo našla nakon 12 godina", ispričala je ona.

Napustila ga je tek 2013. kad ju je udario šakom u lice, a između njih je morala intervenisati i policija. On je nakon toga osuđen na šest mjeseci uslovne kazne.

"Kazna nije bila teška, ali meni ja samo bilo stalo da se udaljim od njega. Pronašla sam novi stan i ostavila ga bez upozorenja. Nisam mu htjela dati priliku da me zaustavi. Kad sam se ponovo srela sa svojom školskom ljubavi mislila sam da sam pronašla princa, ali sad znam da je u stvari bio čudovište", zaključila je Rebecca.  

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.