Dvanaestogodišnji dječak poginuo u udesu
Ilustracija

Na auto-putu Ljig–Preljina

Dvanaestogodišnji dječak poginuo u udesu

Dvanaestogodišnji dječak je poginuo, a tri osobe su povrijeđene u teškoj nesreći na deonici auto-puta od Ljiga do Preljine.

Vozač putničkog vozila, koje se kretalo iz pravca Ljiga, izgubio je kontrolu i sletio sa puta, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine, potvrđeno je RTS-u u čačanskoj policiji.

U trenutku nesreće u automobilu su se nalazili supružnici sa dvoje djece.

"U opštu bolnicu u Čačku je oko 17.40 kolima Hitne pomoći dovezen dvanaestogodišnji dječak bez vitalnih parametara", rekla je PR čačanske bolnice dr Biljana Kočović.

Prema njenim riječima, primijenjene su sve mjere reanimacije, ali je dijete, nažalost, podleglo povredama.

Na intenzivnu njegu primljeni su ostali članovi porodice – otac, majka i dječak od 16-17 godina.

U toku su dijagnostičke procedure.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.