Muškarac koji je proganjao Sandru Bulok pronađen mrtav
Sandra Bulok

Preminuo od povreda koje je nanio sam sebi

Muškarac koji je proganjao Sandru Bulok pronađen mrtav

Policija Los Anđelesa objavila je izvještaj u kom piše da je beživotno tijelo Džošue Džejmsa Korbeta pronađeno u kući u La Kresenti prije nekoliko dana.

Policija je pronašla mrtvog muškarca koji je proganjao slavnu glumicu Sandru Bulok. 

Oni su došli do Korbetove kuće kako bi mu uputili poziv za sud, jer je prekršio uslovnu kaznu, ali se on zatvorio u kuću i odbijao da im otvori. Policija je nakon pet sati pregovora, ipak ušla u njegovu kuću, ali je on već bio mrtav.

Džošua DŽejms Korbet je navodno preminuo od povreda koje je nanio sam sebi. Nije poznato koje je oružje upotrebio da sebi oduzme život, prenosi Alo.

Podsjećanja radi, Korbet je u maju prošle godine osuđen na pet godina uslovne kazne, jer je proganjao Sandru Bulok, a 2014. godine joj je ušao i u kuću, sa mašinkom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.