Džankić: Činjenica da se Vujošević nešto pita u Podgorici je dovoljno zabrinjavajuća
Tanja Džankić

Slijepa poslušnost nije dala rezultata

Džankić: Činjenica da se Vujošević nešto pita u Podgorici je dovoljno zabrinjavajuća

Tanja Džankić, kandidatkinja za odbornicu u Skupštini Glavnog grada smatra da je činjenica što se Nenad Vujošević u Podgorici nešto pita sasvim zabrinjavajuća.

"Kako ukupna podgorička javnost nema dilemu da je Nenad Vujošević bio idealno i autentično rješenje za nosioca liste Demokratske partije socijalista (DPS) u Glavnom gradu, kao oličenje političke karikaturalnosti i konvertitstva svojstvenog toj partiji i njenim funkcionerima, šteta je što njegova višedecenijska slijepa poslušnost nije dala više rezultata. Sa druge strane, činjenica da upravo Vujošević izigrava visokog funkcionera vlasti u Glavnom gradu je najbolji pokazatelj do čega su DPS i njeni „kadrovi“ doveli našu Podgoricu", ukazala je Tanja Džankić, predstavnica koalicije „Za 21. vijek“.

Ona podsjeća da je, u vidljivom nedostatku stručnih i profesionalnih kompetencija, Vujoševićeva jedina preporuka za odgovorne direktorske i zamjeničke funkcije koje godinama pokriva u gradskoj upravi, bila isključivo spremnost da za svoju partiju bespogovorno izvršava apsolutno sve zadatke.

„Jer, upravo to je koncept DPS-a. Da budućnost našeg grada bude takva da partijski poslušnici, poznati po velikom konvertitstvu i želji da se u svakoj prilici dodvore svojim šefovima, pokrivaju najodgovornije funkcije u gradskoj upravi i upravljaju milionima eura građana. Od Vujoševića i njegovog partijskog kolege Isena Gašija, do drugih „kompetentnih“ kadrova. Međutim, upravo zbog takve politike, DPS nema apsolutno nikakvih šansi da zadrži vlast u Glavnom gradu“, saopštila je Džankić.

Kandidatkinja za odbornicu Izborne liste "Aleksa Bečić - Dritan Abazović - Podgorica za 21. vijek - Demokrate - URA" dalje ukazuje da, sa druge strane, autentične selfi fotografije Vujoševića „bez sumnje obogaćuju javni prostor, pa se nadamo da će takvih fotografija sa radnog mjesta biti što više u ovih posljednjih nekoliko nedelja, jer u moru zabrinjavajućih i katastrofalnih odluka koje DPS svakodnevno sprovodi ova izaziva osmijeh svim građanima našeg grada“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.