Savez za pomirenje: Nećemo voditi negativnu kampanju protiv partija i pojedinaca

Savez za pomirenje: Nećemo voditi negativnu kampanju protiv partija i pojedinaca

Izborna lista Savez za pomirenje - Svetislav Perišić "Život ne može da čeka" pozvala je sve učesnike kampanje za lokalne izbore u Bijelom Polju na fer i korektnu izbornu utakmicu.

Uvjeravaju da ta lista sigurno neće biti ta koja će voditi negativnu kampanju protiv bilo koje političke partije ili pojedinca, iako su to neki zaslužili, već će sve svoje kapacitete usmjeriti da na što kvalitetniji način prezentuje građanima Bijelog Polja svoj izborni program. 

"Iako su neki još prije par mjeseci a ponovo i uoči samog proglašenja izbornih lista krenuli sa oštrom retorikom i napadima na nas, od nas neće imati priliku da čuju teške riječi, već samo civilizovani dijalog baziran na argumentima. Smatramo da svi zajedno umjesto međusobnog optuživanja i spletkarenja treba da pokažemo da nam je interes grada na prvom mjestu, te ponudimo konkretne predloge za rješavanje brojnih problema na lokalu i time pošaljemo jasnu poruku o brizi prema građanima", saopštili su.

Savez za pomirenje (SZP), dodaju, ima kvalitetan izborni program i pokušaće da narednih dvadesetak dana isti kroz obilazak Opštine i održavanje tribina u mjesnim centrima učinimo javnim svakom Bjelopoljcu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.